Post by placgawermamel on Feb 6, 2022 21:11:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות מפתחות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
הברג את הקרמשים להסיר אותם שהם כל כך מעצבנים שלקח לי שעות לבנות בית
תעודת זהות 5 אבל 1 מכניקת המים איומה ו-2 המודעות יהרגו אותך אם הן קורות בזמן הלא נכון, איבדתי אינספור דברים בגלל זה. חקרתי חורבת אוקיינוס והופיעה פרסומת שזה היה בסדר אבל הייתי מתחת למים אז חזרתי טובע וטבעתי זרק עלי טריידנט בזמן שהמודעה התנגנה אז מתתי בזמן שהמודעה יצאה. חזרה עם 2 לבבות וכשניסיתי לעלות זה אילץ הפסקה לאחר מעשה ומתתי. בבקשה תקן אני אוהב את המשחק הזה
כנראה לי שמוג'נג בדקו את המשחק הזה ביגלל שיש שם תקסטור פק של מיינקראפט
חבר'ה בבקשה תוסיפו 1.18 שזה כבר במיינקראפט אני רוצה לחקור יותר אתם יודעים בבקשה אבל בצד השני יש יותר מדי פרסומות בעולם נורמלי כשהמודעה יוצאת מהרשת שלכם אבל משחק בשרתים תהיה בעיה! Bcs אתה צריך, נטו שם ופעם ששיחקתי במצב קשה זומבים שברו לי את הדלת אז ניסיתי לפתוח את הדלת ולהרוג אותם אז פתחתי את הדלת ופתאום הגיעה מודעה הדלת שלי נשארה פתוחה אז הזומבים נכנסו ו מתתי! אבל בבקשה הוסף 1.18 בבקשה הוסף אותו
סתם חיקוי של מיינקראפט הוא לא מעודכן תמיד כי יצא 1.19 ויש חייזרים ירוקים במשחק😨😨😨😨😨😨. הלכתי לישון בבית ובבקר אני רואה מול עיניי דמויות ירוקות מפחידות והרגו אותי במכה אחת גם כשאכלתי גולדנאפל! כמעט התעלפתי
אלוהים משחק אבל כשאני מצטרף לשרת מוצג המלאי התפריט, שום דבר לא טוען רק את המפה תקן את זה (עריכה) אני לא יכול להיכנס אני משתמש ב-Nokia C20 אבל זה לא עובד
אני מאוד מאוכזב. ציפיתי לטוב יותר בגלל הביקורות האחרות. במשחק הזה יש כל כך הרבה תקלות שגורמות לבנות כאב. בלוקים שאתה מניח כל הזמן נעלמים או משתנים לבלוק אחר. התקדמות שתבצע איפוס למחרת. זה מתיש. בזבזתי שעות לעשות מחדש את אותם בלוקים כי הם המשיכו להתקלקל. סיימתי. הוסר.
זה משחק ממש נהדר, נתתי לו 3 כוכבים כי כשאני מנסה להצטרף לשרת של חבר שלי הוא אומר 'לא מצליח להתחבר: לקוח מיושן' אפילו שכבר עדכנתי אותו ומכיוון שאני על מחשב נייד אני משתמש במשטח המגע כדי לשבור ו מקום בלוקים ואני תמיד שובר בטעות בלוקים כשאני מנסה למקם אותם אז חשבתי שאני יכול פשוט לשנות מפתחות לשבירה והצבה אבל לא ראיתי שום אפשרות לזה אז בבקשה הוסף את האפשרות לשנות מפתחות
זה מדהים עבור אנשים שרוצים את המשחק Minecraft אבל לא יכולים להרשות זאת לעצמם, אתה יכול אפילו לשנות את חבילת הטקסטורה.
יש פיגור כאשר שיניתי את העור שלי והולך לעולם המסך יגיע לאחדות אולי תצטרך לתקן את השהיה הזה
Crafting and Building Abenteuer rpj
מה אתה צריך להיכנס ולתת מידע שאסור לתת לדעתי כדי לשחק עם חברים או משפחה
המשחק הזה הוא הכי טוב והכי קרוב ל-mc אבל בכל פעם שאני לוחץ על world הוא מציג מודעה אז המשחק מתחיל מחדש וזה מעצבן בבקשה תקן את זה הכי מהר שאתה יכול. אני מאוד כועס לפני הספירה זה תמיד קורה
מהמשחק שקשור למיינקראפט שהורדתי זה הכי מדהים! ומי שיכול בטעות להיות המיינקראפט האמיתי, אתה יכול גם לשנות את המרקמים למקורי כדי שיהיה יותר כמו המיינקראפט, המפתחים עשו עבודה מצוינת: )
אם אני צריך לנסות את המשחק הזה כל כך כיף שאני לא מאמין שאתה יכול להפוך כמו חד קרן דבורה הכל אני מתכוון להכל אני מתכוון לכל מה שאתה אומר כל כך מצחיק ילד התכוונתי להכל הכל התכוונתי להכל התכוונתי להכל אני רק ילד התכוונתי להכל פשוט התכוונתי להכל
המשחק היה כמו מיינקראפט עכשיו הם הסירו את חבילת הטקסטורה המקורית יש לו עכשיו דברים חדשים 1.17 ו-1.18 במרקם גרוע מאוד
אני אפילו לא יכול להיכנס כדי לשחק באינטרנט כשאני לוחץ על כניסה זה פשוט לא עושה שום דבר זה טוב אבל בבקשה תקן את זה גם אם אתה רוצה שזה ייראה כמו מיינקראפט כנס להגדרות ואז חבילות טקסטורה וזה ייראה כמו מיינקראפט ללא הבדל ב- את כל
Crafting and Building Adventure uyy
המשחק הזה כל כך שנוא בחיים שלי כי ניסיתי כל כך הרבה להצטרף לעולם היקר שלי והוא חוזר למסך שחור בבקשה תקן את הבעיה הזו
זה טוב ברמות זה מותקן לי איזה שנה 😁😁😁😁
בסדר, בכל פעם שאני בונה בעבר זה נעלם. אפילו חיות המחמד שלי! המשחק הזה נורא ורע כי בניתי מבנה תת-קרקעי שלא סיימתי. אני מצטרף שוב לעולם שלי והוא נעלם! אנא תקן את הבעיה הזו!
אני אוהב את המשחק הזה,,,אבל,,,עדכן את המשחק,,,זה יהיה יותר נחמד,,,ויהיה זהה למיינקראפט,,,
ג'נרים מוסיפים יצירה ובניית כמה מכוניות כדי להיות מהירים אבל אף מכונית לא ניתנת לקרע
מגניבבבב אפשר לשחק ביחד
המשחק שלו ממש נחמד תואם את Minecraft בצורה מושלמת, אני אוהב את זה אבל אני יכול בבקשה להוסיף את עדכון 1.19 ולהוסיף חבילות טקסטורה של אופנים ולשנות בין גרסאות מאשר זה יהיה חמישה כוכבים ממני.
משחק ממש מעניין אני מציע להוריד את המשחק הזה 😜
המשחק הזה כל כך גרוע אההררג אני לא יכול לשחק אני משחק את הדקה הזו rrrg זה צריך אינטרנט אני לא יכול לשחק rrrrrggggg 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 אני לא יכול לשחק מדוע יצירה ובנייה היא כל כך שכבת rrrg
אני והחברים שלי ניסינו את התכונה הניסיונית והיא הייתה כל כך תקלה אחרי כמה דקות של משחק המשחק שלנו קרס מבלי שהתכונה הניסיונית במשחק עובדת בצורה מושלמת אז בבקשה נסה לתקן את התקלות והבאגים בתכונה הניסיונית
אני חושב שהמשחק הזה מדהים זה בדיוק כמו מיינקראפט ואם אתה שם שידרים זה נראה מדהים וגם על התמונות של המשחק של איך זה נראה כאילו זה לא נראה ככה זה נראה בדיוק כמו מיינקראפט אז אני אוהב את המשחק הזה כֵּן.
אממ אני חושב שאתה צריך להביע את זה לדעה אבל היו לי כמה חוויות מוזרות עם המשחק ואני אוהב כמה צלילים מוזרים אבל לא יכול לבזבז זמן.
דואן קאו דוונג
Curse of Aros - MMORPG Rollimängud iwcd
זה משחק נפלא אבל הוא לא נותן לי לשחק בו עם החברים שלי. ה-WiFi שלי בסדר. זה כל הזמן אומר מיושן. כמו כן, אתה יכול לאפשר מודים וחבילות טקסטורות אחרות. זה נחמד שיכול להיות לי סקינים יפים אבל אני רוצה להשתמש גם במודים במשחק אבל זה לא נותן לי. זה הכל. הייתי נותן לו 5 כוכבים אם תפתור את הבעיות אבל בינתיים זה 2. ביי 👋
זה רק מסך שחור ורע לא יכול אפילו להיפתח
אני אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך מרגש לשחק, אני יכול לשחק עם האחים שלי ואני אוהב להילחם איתם! אבל כשאני יורד זה מתנתק אותי בבקשה תקן את זה.
יש מרקם רע כמו בלוק amythes ורבים נוספים בבקשה תקן את זה
אני אוהב את המשחק הזה אבל הם תמיד מודעות רק למודעה של 5 דקות לאחר 5 דקות אז הסרתי את האפליקציה
זה כל כך קשה לשחק כאילו ניסיתי להרוג קמל אבל פרסומות שרצו לצוץ ואז ניסיתי להרוג את דרקון האנדר ועוד יותר פרסומות ממשיכות לצוץ אני רק רוצה שהפרסומות ייעלמו
Crafting and Building Adventure uyy
אני חושב שזה משחק נחמד אבל נתתי לו 2 כוכבים כי אחרי 2-3 עדכונים המשחק כל כך פגום שאני ממשיך לשחק גם הוא מציג יצירה ובנייה של עדכונים אבל אין כפתור עדכון בבקשה תקן את זה ואני אתן לך 5 כוכבים 🤩🤩🤩🤩🤩
Crafting and Building சாகசம் zogc
Crafting and Building Adventure xcab
Crafting and Building Seiklusmängud uyw
המשחק נהדר .... אבל יש הרבה פרסומות וכשאתה מכבה את הטלפון אתה יוצא מהמשחק וצריך להפעיל מחדש הורדתי את המשחק הזה לפני שבועיים עכשיו הוא רוצה שאשדרג ... אוהב את הדברים בפנים אבל האם למשחק tgis יכולים להיות מודים כמו באמת מודים זה מה שהמשחק הזה צריך וכל פעם שמישהו מצטרף ל-sever זה תמיד מפגר או כשאתה מצטרף ל-sver שלו אז יצירה ובונה תתקן את המשחק שלך🙏😡 אני לא מרוצה מזה.....😡👋
אני לא יכול לפתוח את המשחק, כשאני פותח זה רק אומר שהיצירה והבנייה הופסקה, ויוצא מהמשחק, בבקשה תן למפתח לתקן את זה.
זה היה בסדר כשהורדתי את זה לראשונה אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס לא משנה איך אני מנסה 😢 אני מקווה שתתקן את זה