Post by placgawermamel on Feb 6, 2022 21:20:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: танкова армія ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: танкова армія IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати монети ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: танкова армія 2022 version ▞▞▞
Це добре для того, що воно є, але мета полягає в тому, щоб використати бажання гравців підірвати їх танки суперника, щоб змусити вас витрачати гроші. Ваші суперники програють, ви програєте, а розробник гри весь час виграє. Для більшої різноманітності місцевість потрібно змінити або додати. Через деякий час стає нудно.
Гра взагалі добре нормальна(- за.), тільки розробники мало дають грати. -А ще, - дуже дорогий преміум. Ще прохання, - українці, -не стріляймо один в одного, а то бачиш жовто-синій прапор, - довіряєш, а він тобі бах, та ще й була в спину... -Рідко, але все ж буває... Мірятися силами. на полі бою, я думаю, що можна тільки в тому випадку, коли лишилися лише своїми .. - З урахуванням, - "КОВЕЛЬ БРЕСТ"(- підпишіть танки, якось на території проживання, - так цікаво і легше запам'ятати.
Верні подарки за вип_6-7-8!
Дуже повільна гра... Графіка r gud...треба послабити кишені, щоб оновити танки до кращих...
У гру дуже подобається грати, але гра заплутана. Я піднявся до третього рівня і тому, що не придбав новий танк. Гра розривається в бою, зависає в бою, не підключається знову, коли грає в одну битву. Я змусив зупинитися, увімкнути та вимкнути телефон, щоб скинути гру. Я тричі видаляв програму, і мені потрібно починати все спочатку. Тому, якщо ви не платите гроші або не додаєте у свій гараж, гра не дозволить вам грати. Після другого рівня або 3 рівня капрала.
З оновленнями неможливо зайти в гру.Нахрен ваша така гра
сама крутиша гра за всі ігри мені сподобалосьЯ
Глючить!!! Вещас перезапускається !!! Задолбало!!!!
Гра офігенна
люблю цю гру. Але ціна інших танків просто висока. Будь ласка, низька ця ціна.
Отримую задоволення, але все одно вчуся, я вперше граю в такі ігри.
Грає краще, але технічно занадто багато збоїв. КНОПКА СПІЛЬЖЕННЯ ЗАТО БЛИЗКО ДО КНОПКИ ДОРОГІВ ДЛЯ скидання, що спричиняє втрату самоцвітів ПІД ВИЖИВОМ ПІД ТИСКОМ.
Витрачені сотні доларів на цю гру втратили свій прогрес і не отримали відповіді від служби підтримки клієнтів. Просто збираюся подати претензію до CC. 100% платять за гру і навіть не так. Жахливе обслуговування клієнтів. Видалено та подано претензію в компанію кредитної картки.
Будь ласка, зберігайте свій вигляд, любіть новий вигляд, створіть нові карти. 5 років тих самих старих карт старіють. Всі знають, де є ікринки, перемикайте це також, але головне (НОВІ МАПИ) НЕ КАРТИ БІЛЬШЕ ОДНУ
Гра «Сміття». Повинна бути реклама, щоб грати? Я так не думаю!!!! Оооооооо
Чудовий досвід Bahoot acha game hai Or mujhe Bahoot maza aaya khel ke war machines Я оцінюю 5 зірок.
Привіт, це лише одна з тих ігор, де ви можете фантазувати про допомогу людям, коли ви не можете вибратися і зробити це самостійно, люди думають, що люди, які грають в подібні ігри, хворі, але зараз я не так дивлюся на це. означає, ви знаєте, що стояти я не буду вбивати зомбі - це інша історія, але це те, що стосується вас, це не інше, проклята справа, у що ви граєте, але це дійсно змушує вас почувати себе добре всередині, тому що ви можете насправді роби те, чого хочеш
Пограв місяць, гра заглючила незапускається(
Це неофіційна платна гра. З teir 5 прогрес стає неможливим, якщо ви не викладете готівку. Призначено для гравців, багатих на гроші.😂
戰爭機器:坦克軍隊遊戲 (War Machines) 動作 dwb
Ви заметили, як ви теряєте людей? То неворуйте, ато скоро ще 50 людей вас кинуть. Блять, варто гроші або прем. Час іде, а ви нічого нероби, нафіга така заглючнна гра, та шей платиш гроші. Доброї ночі, я купив премію, а його нема, скажіть будласка, за що я заплатив 209 гривень? Уроди, знову према нема. І знову трій раз, підаритретій, 630 гривень бо під суд підете вори блять.
Хароша гра . Шановні розробочки будь-ласка, щоб російські не заходили в чат України вони нас зображають
ппц
Мій останній відгук був несприятливим, але були внесені покращення в гру, зараз вона працює більшу частину часу. Я граю вже більше 4 років, і все йде вгору і вниз, тільки хочу, щоб ціни знизилися. Та не затримуватиму дихання. Якщо ви новачок у War Machines і вам це подобається, вам піде 20 доларів на місяць або 100 доларів на рік. Також знайдіть команду з досвідченими членами, вони можуть стати чудовою допомогою. Пам'ятайте, що це гра, і це має бути ВСЕШО!!!
Досить крута гра для танкової гри
ব্লকি কার ট্যাংক গেম, রোবট অ্যাকশন slwv
Добре. Я граю в цю гру вже деякий час. Погоджуся, це дорого. Однак гра дуже вдало складена. Мене турбує те, що коли я купив упаковку, я так і не отримав того, що купив. Натомість моє замовлення було скасовано? Я більше не буду витрачати гроші на цю гру. Я витратив багато. Тут потрібна робота з обслуговування клієнтів. Тож я попрощаюсь і перейду до іншої гри.
Тільки шо скачалося зразу (можливо встановити додаток, будь ласка, повторіть спробу)і я афігев . Розробники створіть будь ласка.
戰爭機器:坦克軍隊遊戲 (War Machines) 動作 dwb
Я люблю гру, але дуже сильно відстає
Злітає можливість заправитися за рекламу.
Легко досягти успіху з самого початку!
Кнопка в розділі Довідка Legion не працює. А саме «допомагати всім». Виправте перевагу, тому що при натисканні нічого не відбувається.
гра постійно глючить, оновленя дуже часто і дотолку не додають їх прокачки танків, особливо на останніх рівнях, дуже дорогі і навіть з премом качати не один рік, якби ходь зробили, щоб в місії не тільки діаманти давали і гроші. Тому і ставлю таку оцінку.
Гра відмінна, але на таких умовах вона перетворюється на гівно
Тупе викачування бабла. Не раджу.