(Android/iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter engedélyezze az isten módot
Feb 6, 2022 21:32:46 GMT
Post by placgawermamel on Feb 6, 2022 21:32:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ engedélyezze az isten módot ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade cal
Ez nem sok a grafikán, de a játék kárpótol érte. Szeretek vele játszani, és alig várom, hogy minden nap játszhassak vele!
Szórakoztató játék, de a köszörülés egyszerűen szörnyű. A legnövekményesebb frissítéshez küldetésről küldetésre kell újrajátszani. És mivel a küldetések túlnyomó többsége alapvetően ugyanaz, lőj zombikat repülőgépről, és nincs véletlen egy adott küldetésben, egyszerűen hiper unalmassá válik.
Szórakoztató játék, amit egy pontig élveztem. Szórakoztam a zombik laza tempójában történő gyilkolásával, amikor a játék úgy döntött, hogy épp elég lökést ad azzal a nehézséggel, hogy úgy éreztem, nehéz lenne továbbmenni anélkül, hogy sok valódi pénzt költenénk. Ez kivette belőle a mókát. Abba a generációba tartozom, aki emlékszik, hogy egyszer vásárolt egy játékot, és jól szórakozott vele, és birtokolta is. Most a fejlesztők úgy gondolják, hogy folyamatos készpénzt kellene szerezniük, és abból sok, őrült összegeket. Körülbelül kész vagyok a modern játékokkal.
Imádom a grafikát, értékelem, hogy nem kell pénzt költenem az előrelépéshez egyetlen játékban sem, ráadásul ez egy nagyszerű módja az időveszteségnek. jó munka - köszönöm dev. Szeretném hozzátenni, hogy még az események is igazak, „nem kell nyerni” versenyek szinte kitűnő jutalmakkal, amelyek a normál játékmenetben nem találhatók meg...
Volt ez a játék egy darabig, jól indul. A játék közepén semmire sem jutsz pénz nélkül. Csak egy normális pénzéhes cég. Tehát bármelyik könyvelőnek, menedzsernek vagy bárkinek, aki annak eldöntéséért felelős, hogy miként kell pénzt építeni erre a projektre. Remélhetőleg a családodat elüti egy részeg sofőr, te értéktelen parazita.
intenzív és igényes. ez a játék megköveteli, hogy mindig azon gondolkozz, hogy mi történhet ezután, és hogyan készülj fel és alakíts ki stratégiát a meghatározott eseményre. az egyetlen hátránya azonban az, hogy a történet egy kicsit rövid, és 4 különböző típusú élőhalottat tartalmaz, jó lenne látni még 1 vagy 2 típusú élőhalottat a játék jövőben, vagy esetleg a történet kiterjesztése, de ezen kívül ez a játék teljesen elképesztő.
Valódi pénz nélkül is jó lehet. A fejlődés nem korlátozódik azokra, akik valódi pénzt keresnek. Rengeteg előrelépési lehetőség azok számára, akik nem bánják a darálást. A legtöbb ellenséget nem nehéz megölni, kivéve azokat, akik bombákat dobnak, úgy tűnik, túlerőben vannak. Összességében egy jó időhúzó. A grafika lehetne egy kicsit tisztább, de értem, mire mentek.
Szórakoztató játék, de nagyon nehéz szintet lépni. Hacsak nem akarja elkölteni a pénzét. Őrülten sok időt kell várni, amíg a ládák kinyílnak. És nem adnak elég helyet több láda beszerzéséhez.
A játék az 5. fordulóig rendben volt. Valódi pénz fizetése nélkül nem lehet továbbjutni. A zombik túl kemények ahhoz, hogy átmenjenek a fegyvereken végzett jelentős módosítások nélkül. A befejezett küldetések nem ismételhetők meg, hogy erőforrásokat „keressenek” a fegyverek frissítéséhez. Ideje törölni ezt a fizetésért nyerni játékot, mint oly sok mást.
Fizessen a nyereményért / készpénzfelvétel. A játék egyensúlyban van a játékossal, hogy fizessenek anyagokért, fémért, aranyért vagy zsákmányládákért. Az elején szórakoztató, de a közepe felé játszhatatlan.
A játék rendben van az 1. játéknál, de a jó fegyverek beszerzéséhez szükséges őrlést rendkívül nehéz megszerezni. 30 napig játszottam, és csak 1 epikus fegyvert kaptam, és ez csak a második a legjobbak közül. Ha legendás legjobb fegyverekre vágysz, vagy hónapokig őrölöd, vagy fizetsz a játékért. Egy csúcsfegyver 100 dollárba került a láda megvásárlására. A fejlesztők által elkövetett őrlési trükkökkel töltött napjaim véget értek. Arra számítottam, hogy 30 nap alatt legalább 1 legendás fegyver ledob, egyet sem kaptam. Tehát a tge játék törlése.
Eddig fantasztikus játék, 5 csillagot adtam volna rá, ha több funkció lenne. Például van egy várakozás gomb, de nincs futási mód, vagy önállóan futhatnak. Hol vannak a fúziós lehetőségek? Összességében jó minőségű játék valószínűleg rengeteg időt veszít vele.
A játék menő. De a zsákmányrendszer szar. Még akkor is, ha eléri a 3 csillagos küldetést. Jutalmat kell kapnia ezért az eredményért. A 20 lvl-es ládák még mindig szokatlan és gyakori zsákmányt adnak. Az alkotók azt várják, hogy valódi pénzből vásároljon magas szintű ládákat. Egy játék nem így működik. Hogyan szeretnéd, hogy az emberek magasabb szintű ládákat vásároljanak, amikor a játékban nem kapsz jó jutalmat? És ott ragadtál azon tanakodva, hogy vásárolj-e vagy sem. Összességében ez a játék rendben van. Sok fejlesztésre szorul
A HARMADIK PÁLYÁN TOVÁBB NEM LEHET MENNI NINCS ÉRTELME ELKEZDI
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Екшън vbg
A játékmenet elég gördülékeny, természetesen kihívás, de az őrlés egyszerűen nevetséges. A jelenlegi rendszer lehetővé teszi, hogy naponta egyszer lejátsszam a térképet a teljes erőforráshoz, majd 24 órát kell várnom, amíg visszaáll. Vagy költhetek pénzt. Jobban értékelné, ha a játékosok időzítők nélkül tudnának farmolni.
Jó alapjáték. Rossz őrlés/Sok cucc, amire pénzt kell költeni. És állandó kapcsolati problémáim vannak. Néhány percenként újrapróbálkozik a kapcsolattal, csak olyan játék, amelyik ezt teszi a telefonomon.
A játék folyamatosan hibázik. A célzó irányzék hirtelen a képernyő túlsó végére ugrik. Először azt hittem, hogy csak én érintettem meg véletlenül a képernyőt, de elkezdte magától csinálni. Kicsit szívás, amikor megpróbálsz leküzdeni egy hordát, és a látványod elkezd ugrálni, mint egy gibbon.
Nagyon szórakoztató és minden, de van néhány dolog, aminek nincs értelme, amikor a ládák kinyitásáról van szó, nem hiszem, hogy kellene egy óra, hogy ki tudjam nyitni, mivel a jó fegyverek leejtési aránya nagyon alacsony és egyéb miért kell sok erőforrást költeni egy fegyver fejlesztésére, hogy meg tudja gyújtani, más játékoknál, ahol van ugyanilyen típusú fegyvered 3x 4x 5x, például lehetővé teszi, hogy a minőség és a teljesítmény javítása érdekében egyesítsd. sok erőforrást elkölteni.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Aksyon eawz
A vártnál jobb. Eredetileg azt hittem, hogy csak zombikat lövöldöznek egy repülőgépről, de ez SOKKAL TÖBB. Nem lehet leírni azt az érzést vagy elégedettséget, amit ettől a játéktól kapok, amikor küldetéseket hajtok végre és épületeket zsákmányolok. Csak az a panasz, hogy javítsunk az emberi mozgásokon. A zombik, robbanások, lövedékek becsapódásai, MINDEN olyan valósághű. De az emberi animációk rohanónak érzik magukat, és nem néznek ki elég jól. Köszönöm, hogy ilyen szórakoztató játékokat készítettél, játékvásárláskor visszaadom néhány darabot.
Ez egy szórakoztató játék, de a régebbi verzió sokkal jobb volt.Végül fizetésfalba ütköztél, így lvl 15 után már forevevvvvvverrrrr gazdálkodsz.......
Soha nem játszottam olyan játékkal, amit ennyire élveztem, de utálom a frissítési rendszert. Teljesen nyomorúságos. A 4. szinten ragadtam, és semmit sem tudok frissíteni a főhadiszállásomig, amíg el nem érem az 5. szintet. Semmit sem lehet frissíteni. Szó szerint játszom és kidobom az erőforrásokat, mert nincs hova használni őket. Fogalmam sincs, mit csinálnak ezek az emberek
maga a játék szórakoztató, de utálom a ládák hosszú időzítőit, és nincs lehetőségem eldobni a ládákat, ha valami mást akarok keresni. talán szeretnék találni egy 8 órás ládát, amit kinyithatok, amíg alszom vagy dolgozom, de a készletem tele van 3 órás ládákkal. A korlátozott jutalmak rendben vannak, de én azt gondolom, hogy a fegyvertár néhány küldetés után megtelt, és nincs mód arra, hogy megtisztítsam a várakozás vagy a prémium valuta kifizetése nélkül (gyanítom, hogy a jó valuta elpazarlása), az igazi zümmögésnek tűnik.
A játékmenet maga szórakoztató és kihívásokkal teli. A grafika jól sikerült. A kezelőszervek rendben vannak, bár alapértelmezés szerint a térkép mozgatásakor „visszafelé” érezhető. A kényszerű MTX-vásárlások előrehaladása nagyon visszataszító. A csatákból származó ládák 3 órára vannak zárva. 4 nyílásod van a ládák számára. Csatánként 2 ládát kapsz. Láthatod, hová megy ez. A csaták alacsony szintű fizetőeszközt generálnak, de a fegyvereket tartalmazó ládák eltűnnek, ha nincs nyitott rés. Hatékonyan 1 csatára korlátozva 6 óránként. Szar.
Nem rossz. Eggyenlőre nekem tetszik
az "események" ellenőrzésekor nincs lehetőség visszalépni, kimenni a játékba, újra kell indítani a játékot. a láda készlet legyen nagyobb, vagy tegye olcsóbbá az időmérőket/aranyat. az alapfegyverek túl gyakoriak.
Félig szórakoztató játék, nagyszerű koncepció. De a katonáid SZUPER lassan járnak, az erőforrások őrlése olyan szörnyű, azaz 300 egy küldetés, de 15 000, hogy a HQ-t lvl 4-re frissítsd. És az XP nyereség majdnem olyan rossz, ha nem rosszabb, készülj fel az örökkévaló darálásra, vagy kezdj el pénzt fizetni a fejlődésért . Összességében nem éri meg, hacsak nem kezdenek el egyensúlyozni
nagyon jo
Nagyon jó, minden könnyen érthető. Rögtön be tudok ugrani és játszani. Bárcsak 4-nél több ládát tudnánk elhelyezni egyszerre
Remek játék, más a játékélménye, mint a többi hasonló játéknak, nem kell várni az épületek fejlesztésére, egyszerű, talán az egyetlen hátránya, hogy várja a csomagok megnyitását, mindig megnyitom a hirdetéseket, hogy támogassák a fejlesztőket, remélem nem. ne összpontosíts a pénzre, mint a többiek, és folytasd a játék fejlesztését
Tetszik a játékmenet. A búvóhely karbantartása és a küldetések közötti tradíció gördülékeny. A kaparó fegyverek azonban egy kicsit feleslegesek. (Igen. Biztos vagyok benne.) Eljátszottam az eredeti Zombie Gunshipet. Mi nem tetszik. a mennyei napnak élek; A közelmúltban elhunytak ezreit tettem szemétbe egy kidobott C130-ban. Köszönöm!
A móka egészen addig, amíg a fegyverek frissítése eltart egy ideig, hogy erősebbek legyenek az erősebb zombik számára. Valójában pénzt kell fektetnie a játékba, és kifogy a fegyverek egyesítésére szolgáló lehetőségekből. Ezután lépj át a másik küldetésre gyenge fegyvereiddel. Lehet, hogy csak szívás vagyok játszani ezzel a játékkal, de kétszer játszom, de különböző években, és ugyanaz az eredmény. Rögzítsd a frissítési időt, több fegyverlehetőséget (nem vásárolsz), ne tedd erőssé a zombikat (még 25%-ot sem a játékban, és nehéz játszani).
Összességében nagyon jó. Tetszik a vizuális esztétika és a játékmenet is nagyon jó. A helyzet az, hogy a hadihajó és a bázis fejlesztése pénzköltés nélkül is kihívást jelent. Néhány nem videós, nem teljes képernyős, nem követhető hirdetés számomra rendben van, feltéve, hogy nem helyénvaló, és simán megy, de a hirdetések és a $$$-hoz kapcsolódó előrelépési lehetőségek egyszerűen nem jók. Könnyebbnek kell lennie pénz fizetése nélkül frissíteni a cuccait, ez az, ami miatt a véleményem nem lehet ötcsillagos.
király
Tehát az első benyomások szerint érdemes játszani. Állítsa be jól, és minden, kivéve azt a sok sebzést, amit meg kell tennie, szemben azzal, amit az elején megtehet. És nem tud megbirkózni a nehéz teirsek legyőzésével, amit a saját szintjén nem tud megtenni.
Úgy tűnik, hogy a játék rendkívül agresszív hasonló névellenőrzést mutat, amikor hívójel kiválasztására kényszeríti a játékost. Még a teljesen véletlenszerű, értelmetlen betű- és számsorokat is „már elvitték”. Néhány percet eltöltöttem spam-kombinációkkal, hogy megpróbáljak találni valamit, de nem járt szerencsével. És hívójel nélkül nem tudok tovább játszani. (Majdnem) vicces, hogy egy nagyon jól elkészített játékot hogyan tette teljesen játszhatatlanná egy ilyen ostoba és teljesen értelmetlen rendszer.
Miután befejezte a térképeket, amelyeket úgy terveztek, hogy nem fizetők töltsék ki, ez a játék nagyjából nyerésért fizet. A teljes játékélményed RNG, ha nem fizetsz. Egy életbe fog telni, hogy bármilyen tisztességes fegyvert szerezzen. Elakadtam a játékban kapott ELSŐ ágyú lila és kék változatában. Soha nem tudtam élvezni a többi fegyvert. Csak használhatatlan szürke verziókat kapsz, és úgy hallottam, hogy a lemorzsolódás olyan alacsony, hogy nem fogsz látni, ha nem fizetsz. Eltávolítva.
Szórakoztató időgyilkos. Ingyenesen játszható. Fizetéssel gyorsabban előlegezhető, de nem szükséges. Emlékszel a CoD Modern Warfare küldetésére, amelyhez közeli légi támogatást kellett nyújtanod egy földön tartózkodó katonának, egy AC130-as fegyverrel? Nagyjából ez az egész játék, kivéve, hogy több fegyver közül választhatsz... ha már feloldottad őket.
A játék szórakoztató...de határozottan pénzt emészt fel...a legújabb frissítés még kisebbé tette a zsákmányt...nehezíti az erőforrások költekezés nélküli megszerzését. Értem, hogy pénzt akarnak keresni, de ez szörnyűvé teszi a játék előrehaladását.
Kár, hogy egyszerre csak 4 ládánk lehet a fegyvertárban. Rengeteg aranyod van, hogy akár hosszú ideig is játssz egyszerre. De ezen kívül ez egy barom játék. Ja és örökké tart, hogy szintet lépj. De ez nem zavar annyira, mint a ládák. Szeretek zombikat lőni egy Ac-130-ról.
nekem tecet
Rendkivul vontatott, hatastalan fegyverek,lassu jatekmenet,a veg nelkuli fegyver fejleszteseknek semmi hatasuk, "tehetetlenkedo" jatekmod. minden fegyvertipusnak raadasul ua szinte a hangja. csak a grafika miatt 2*
Túl hosszú a frissítés. Megpróbál mindent megvenni. Élveztem a játékot, de abbahagytam, amikor rájöttem, hogy a fejlesztők folyamatosan pénzt akarnak kiszedni belőled. Nem éri meg.
Eddig k.jó.
Eddig jó játék. Más, mint a legtöbb zombi alapú játék. Várom, hogy fizetős lesz-e, mint a legtöbb játék.
27. szinten vagyok és még nem láttam arany vagy legendás fegyvert. Jobb fegyverek nélkül lehetetlen továbblépni. Még ha fizet is a fegyverekért, véletlenszerűek, így nem tudhatja, mit fog kapni. Tetszik a játék, de nincs értelme tovább játszani, ha nem tudok fejlődni. Nem biztos benne, hogy mi áll a fejlesztők mögött.
Nagyon jò jàtèk